ТОП 3 категории вицове – винаги актуални и забавни

Смехът и усмивките са важна част от това денят ни да бъде изпълнен с веселие, да се чувстваме заредени, позитивни и енергични. Достатъчен е един виц рано сутрин, за да се случи всичко това. Друго важно нещо е да предаваме нататък доброто настроение като накараме и някой друг да се усмихне. Ето ТОП 3 категории вицове, които са винаги актуални и забавни и винаги биха ви накарали да се усмихнете:

  1.     вицове за блондинки,
  2.     вицове за шофьори,
  3.     вицове за шофирането и паркирането на блондинките.

Вероятно вече ви изниква в съзнанието някой такъв тип виц и усмивката е залепена на лицето ви. Но нека да не се превръща една такава ситуация в поредния виц, като закъсването ни с  автомобила или ако се повреди нещо по него, докато сме в движение. Нека се усмихнем на ситуацията и да реагираме хладнокръвно, като за съдействие можете да потърсите Пътна Помощ GO. Предлагат репатрак София и репатрак за други градове в България, като можете да получите съдействие за леки коли, мотори, ванове, джипове, микробуси, фургони, мотокари и други. Превозът е бърз, лесен и коректен с внимание и грижа към повереното превозно средство. Освен това пътна помощ ще ви съдействат и на място за подаване на ток, доставяне на гориво, смяна на гума, Drink and Drive, дори ако сте заключили автомобила по погрешка. На ваше разположение са денонощно, а в рамките на 30-40 минути ще достигнат до вас, ако се намирате в град София. За други населени места договарянето става по телефона. Можете да ги откриете в интернет на сайта им patnapomosht.net.

Компанията е с дългогодишен опит в областта и предлага пътна помощ за България, Европа и други страни, както и пренасяне на всякакви видове превозни средства от всички краища на света. А също така предоставят правна помощ при обезщетение при трудова злополука и смърт, при ПТП и катастрофа и регистрация в КАТ София.

Leave a Reply