Пътеводител в правилното носене на анцуг

Носенето на анцузи, подобно на носенето на каубойска шапка например, може да се сравни с ходене по тънък лед. Има толкова много начини, които биха могли да ви накарат да изглеждате нелепо! Но ако го направите правилно, ще видите, че това може да бъде един наистина силен тоалет, който също говори за стил. 

За едно такова страхотно облекло рискът си заслужава – винаги. Анцуг, който се носи правилно, е нещо несравнимо. 

Плюс това, нека бъдем честни: анцузите са по-удобни и уютни от повечето тоалети, а когато времето е толкова непредсказуемо, каквото изглежда в наши дни, е трудно да не искаме да дадем приоритет на комфорта. Но какво трябва да направите, за да сте сигурни, че не допускате някаква грешка? 

Имаме няколко насоки за намиране на добър анцуг. Вижте ги. 

Започнете с класиката 

Ако купувате анцуг за първи път, придържайте се към класически марки или към такива, проверени и препоръчани от ваши близки и приятели. 

Носете го правилно 

Основно нещо при анцузите е, че философията им се свежда до това как ги носите повече от всичко друго. Можете да вземете почти всеки анцуг и да го направите да изглежда като за модните подиуми. 

Една основна грешка е горнището да се носи на голо, особено ако изпод ципа се вижда богато окосмена мъжка гръд. Това мафиотско излъчване не е препоръчително, така че ви съветваме винаги да носите тениска с анцуга. 

Също така е много важно екипът да е подходящ за вашата фигура, без да е прекалено стегнат и да очертава фигурата ви твърде много. Това важи и за дамите и господата с изящни фигури. Те също не бива да залагат на тесни модели, защото комфортът е водещото при анцузите все пак. 

Обувки 

Както се подразбира, анцугът си подхожда само с маратонки и всякакви видове спортни обувки. В никакъв случай не бива да го съчетавате с официални обувки, чехли, джапанки, сандали и други подобни. Това би било огромна грешка. 

Обувките ви трябва да съответстват напълно на анцуга, а това се случва най-ефективно с бели маратонки. Ако пък изберете друг цвят, просто се уверете, че той не си противоречи с десена на спортното ви облекло. 

Не се страхувайте от различните модели 

Шарените анцузи могат да бъдат също толкова страхотни като останалите, като правилният дизайн добавя слой лукс към вашия стил. 

При избор на шарен анцуг обаче е задължително да го съчетаете с бяла тениска и бели маратонки, за да бъде количеството цветове върху вас премерено. 

Leave a Reply