Последният работен ден

Последният работен ден на Петьо пощальона след 35 години вярна служба на Българските пощи. Отишъл до централата, взел си раницата с писмата, преметнал я през рамо и тръгнал по адресите, които си обикалял още от първата година в пощите.
Като стигнал първия адрес на вратата го посрещнало цялото семейство, на което той носел пощата вече дълги години, поздравили го за пенсионирането и му подарили дребно подаръче за спомен.
Радостен, че са го запомнили с добро, Петьо продължил към втората къща, където собственикът също много доволен и благодарен на Петьо през годините му подарил кутия кубински пури. И така на всеки адрес получавал подарък за спомен.
На една от вратите му отваря страхотна блондинка, облечена провокативно. Още преди да каже нещо, тя го грабнала за ръката завела го в спалнята, където няколко часа двамата правили див секс.
След като се облекли горещата дама го завела в трапезарията на първия етаж направила му закуска – яйца, бекон – всичко. Накрая му направила и кафе и му го поднесла в порцеланова чаша и чинийка. Петьо отпил от кафето и видял, че в чинийката под чашата има банкнота от пет лева и в крайна сметка решил да пита:
– Абе, какво беше всичко това?
Мацката отговорила с усмивка:
– Ами тая сутрин казах на мъжа ми, че ти е последния ден на работа и нали, че трябва да направим нещо специално за теб и той ми каза “Еби го тоя – дай му пет лева!”. А закуската беше моя идея.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *