Персонализирани детски приказки — подарък за малки и големи

16112652_134504127053924_5757095380626510360_o(1)Изборът на подходящ уникален и специален подарък не е лесен. В мрежата се предлагат забавни книжки с картинки, но от тях детето нищо няма да научи. Детските фотосесии са модерни, но радват родителите повече, отколкото децата.

Да поднесете интересен, забавен и вълнуващ подарък на детето, а в същото време то да го хареса и да бъде полезен за него е трудна задача. Но подаряването на интересни и забавни детски книги е много подходящ избор.

 

Помогнете на детето да опознае света отблизо, да научи важни и ценни уроци и да разбере, защо е по-важно да се ценят вътрешните качества, а не външните. С помощта на приказни ангели, джуджета и елфи, да преодолее различни изпитания.

 

Тази книжка с приказки за малки деца разказва историята на една красива магьосница, която поставя вашето дете пред вълнуващо пътешествие. Най-интересното е, че вашето собствено дете е главен герой в тях, тъй като книжката е написана за него.

По пътя то се среща с различни приказни приятели, които го съветват, задават му гатанки, помагат му да избегне опасни капани. И така, накрая то е преживяло най-голямото приключение, извличайки от него ценни поуки.

Книгата, написана от авторката Диана Дончева и украсена с красивите илюстрации на Юлиана Юлфие, предлага нов поглед към различните истории от живота. Вместо поостарелите истории за мъдреци, лами и хали, детето ще се срещне с така популярните джуджета, ангели и елфи, които ще станат негови приятели.

Най-хубавото на тази книжка с приказки е, че дори и след години вашето дете ще оцени историите в нея и ще може да я препрочита отново. Тя ще остане за него един прекрасен спомен, който да е посветен специално на него.

 

Детските книжки с приказки са и най-добрия начин да възпитате у едно дете качествата, които търсите. Освен, че развиват детското съзнание, те също така помагат и за обогатяване на езиковата култура.

Стимулирайки въображението на вашето момче или момиче, приказките за деца на български помагат и за развитието на речта им. Децата, които четат и слушат приказки редовно, по-бързо проговарят, по-бързо се развива речевия им апарат, а освен това са по-съобразителни и общуват по-лесно.

От друга страна, ако детето ви не обича да чете, със сигурност ще запалите въображението му с детски книжки с приказки, написани специално за него.

 

Няма по-подходящи и оригинални подаръци за деца, от тези посветени на вашия малък герой. И ако нямате време да търсите, можете да поръчате тези детски книги онлайн.

С красиви илюстрации, с приказни и вълнуващи герои, тази книга с приказки е прекрасен избор за подаръци. Вдъхновена от истории за лека нощ, които една майка разказва на дъщеря си, тя е и своеобразна книга — игра. В нея ще откриете всичко—вълшебства, предизвикателства, възможности детето да опознае света и да научи нещо ново. А най-хубавото е, че можете да я поръчате във формат, който да е удобен за вас самите. Вашите персонализирани книжки с пълноцветни илюстрации могат да бъдат отпечатани във формат А4 или А5, и доставени безплатно до всяка точка на България. Достатъчно е да направите заявка една седмица по-рано и да изпратите съобщение с името на вашето дете.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *