Лаптопи втора ръка от Plasico IT Superstoreколосален избор, отлични цени

Plasico.bg предлага голямо разнообразие от висококачествени лаптопи втора ръка. В каталога на онлайн магазина ще откриете богат избор от модели с различни параметри от водещи производители. Всички лаптопи втора употреба са с гаранция от 6 или 12 месеца.

Infozone.bg – открий света около теб на екрана на телефона

Мобилното приложение за Android и iOS телефони Infozone ни позволява с няколко клика на екрана на телефона да откриваме най-близките обекти до нас (заведения, магазини, фитнес центрове, училища, паметници на културата и др.), дава ни допълнителна информация и снимки на всеки от тях и ни показва най-близкия маршрут до тях.

СуперХостинг.БГ – ново поколение хостинг

СуперХостинг.БГ предлага качествени хостинг услуги, регистрация на домейни, виртуални и наети сървъри, издаване и инсталиране на SSL сертификати, уеб дизайн и др. През последните няколко години СуперХостинг.БГ се утвърди като най-голямата и най-бързо развиващата се хостинг компания на българския пазар.

Лейбъл за тениски Cool4ure.eu

Разнообразие от забавни и сериозни тениски, с оригинален авторски дизайн. Тениски със забавни мисли, простотии, мъдрости, снимки от красиви места и др. Тениски за подарък, както и за вас самите.

PixelMedia.bg – The Ultimate Guide to the Technology World

Издание за нови технологии и модерен начин на живот. Най-новото от света на потребителската електроника, мобилните телефони, плеъри и джаджи, както и интернет услугите.

ProjectMedia.bg – българската медия за програми и финансиране

Информационен уебсайт с новини, анализи и интервюта, свързани с европейските програми, другите възможности за финансиране на проекти, управлението на проекти, рисковото финансиране и др.

StroiMedia.bg – новини от строителния бранш

Информационен портал за строителство, инфраструктура, урбанизация и устройство на територията.

Uchi.bg – сайт за промените в образованието

Българският портал за модернизацията на образователната система, навлизането на нови технологии, нови методи на преподаване и нови форми на обучение.

Vseznaiko.bg Сайт за споделено познание

Оригинална българска платформа за споделяне на познание по различни теми. Амбицията на проекта е скоро да бъде разпознат като глобална инфосфера за споделяне на полезна информация.

Teenews.eu – новините на младите хора

Единственият български уебсайт с новини по всички интересни за младите хора теми – музика, филми, видеоигри, скейтъри, геймъри, графити, манга и аниме, LARP, street dance, hip hop, изкуство, спорт и др.

RE-loveution.com – бъди промяната, която искаш да видиш

Сайт за новите форми на култура, изкуство и социален живот, както и за значими обществени каузи, които променят света ни бавно, но непрекъснато.

NewBusiness.bg – издание за стартиращи предприемачи

NewBusiness.bg е първото българско издание, насочено специално към стартиращите предприемачи. То е напълно безплатно, разпространява се в PDF – формат от адрес NewBusiness.bg, както и от партньорски сайтове.

Konsultirai.me – Блог за бизнес софтуер

Българският сайт, посветен на ERP и CRM системите, Business Intelligence, електронната търговия, развитието на компютърните мрежи, сигурността, телефонните централи и интелигентните комуникации във фирмите.

Techno-Mobile.eu – сайт за мобилни комуникации

Българският сайт за мобилни комуникации, крайни устройства, услуги и приложения за клетъчни телефони, нови комуникационни стандарти и всичко за мобилния начин на живот.

Technothriller.eu – фантастични разкази

Сайт за фантастични разкази, sci-fi новини, прогнози и предсказания за бъдещето на новите технологии и начина, по който те ще променят обществото ни. Сайтът обръща особено внимание на темите за изкуствения интелект, нанотехнологиите, генетиката, виртуалната реалност и космическите изследвания.

PES България – Българският сайт за Pro Evolution Soccer

Най-добрият български уебсайт, посветен на футболния симулатор Pro Evolution Soccer в България и най-активната общност, свързана с тази игра.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *