Кафява рокля – с какво подхожда и как да съчетаваме

Кафявият цвят е естествен цвят на земята. Този цвят е в тясна връзка с материалния свят и неговите закони на оцеляването и фондациите. Кафяво в дрехите предпочита силни, отговорни и активни хора, различна форма на отношение и твърди убеждения.

Различните нюанси на кафявото служат като допълващи се цветове с оперение, по-специално под формата на обувки и аксесоари. Рокля в кафяво може да поръчат от тук: http://fashioncolors.eu/dreha/damski-drehi/rokli/рокля-от-дантела-на-жълто-кафяви-цветч.

Комбинирането на нюанси кафявото с други цветове, може бързо да достави екстравагантни и стилни изображения. От особен интерес са комбинации от кафяво, зелено, бяло, синьо, черно, червено.

Кафяво и черно

Всеки знае, че черното е универсално. В съчетанието му с кафяво трябва да се внимава, за да не се получи прекалено тъмен цвят за облекло.

Най-доброто решение в този случай ще бъде комбинация от черно и светло кафяво. Като основа на тона “кафе и мляко”.

Кафяво и бяло

Друго гъвкаво предложение е съвместимостта на кафяв цвят с бял. Съчетанието дава образа на нежност и мекота. В същото време, бяло е в състояние да даде някаква празничност. Такава комбинация би била подходяща при всяка възраст, също така е важно да бъде изпълнен със сдържаност, елегантност и уникален стил.

Кафяво и червено

Червеното се смята за символ на огъня, докато кафявото на земята. Когато тези два елемента са в състава на едно изображение, ефектът е просто непредсказуем. Трябва да се отбележи, че такава комбинация е невероятна смелост, в резултат на което тя не е подходяща за бизнес срещи, защото е скандална.

Кафяво и зелено

Тази комбинация е създадена от Майката Природа. По-естествено и грациозно е когато зеленият цвят е мек, с цвят на зелени листна или пролетна трева. Тази комбинация е идеална за стила с етнически мотиви.

Кафяво и синьо

И двата от тези цветове са естествени, богати и изцяло в синхрон един с друг. Въпреки това, тази комбинация е по-добре да даде предимство на не наситени синьо и тишина. Тази комбинация е идеална за ежедневно офис облекло. Ако, обаче има меко син оттенък, може да получите романтичен, момичешки деликатен и ефирен вид.

Комбинирането на кафява дреха със съвпадащи му нюанс, http://fashioncolors.eu/dreha/damski-drehi/дълга-кафява-жилетка-с-копчета-z-0910, може да създаде интригуващ, оригинален и красив ансамбъл, които ще привличат окото и за дълго време да остане в паметта.

Кафявото впечатлява със своята простота, топлина и естественост, докато допълва цвета с графични свежи нотки.

 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *