Как се прави оглед на кола?

Ако искате да ремонтирате автомобила си или искате да закупите нов, ще ви е необходим оглед на колата преди да предприемете действия. Услугата е една и съща и в двата случая. Необходимо е да имате познания в тази област, за да сте сигурни в желания краен резултат.

Можете да се доверите на професионална и лицензирана фирма, занимаваща се с оглед и проверка на кола. Специализиран екип от механици с дългогодишен опит в диагностицирането и техническа проверка на автомобил предлагат такава услуга, която ви дава сигурност в доброто състояние на автомобила.

Как се прави оглед на кола? – започва се с проверката на двигателя  –  за течове от гарнитури, семеринги и картер, проверка състоянието на веригата. Проверяват се  скоростната кутия, двумасовия маховик дали е за смяна и съединителя в какво състояние е. Проверява се цялото окачване на автомобила, амортисьори, втулки и тампони на носачи и мост, рейка и накрайници, маншони на полуоски, шарнири. Прави се проверка на спирачната система, това включва предни и задни дискове, накладки, спирачните апарати и спирачните тръбички. Проверява се автомобила отдолу за ръжда по шасито и гредите на колата. Проверява се състоянието на предния и заден мост както и праговете. Цялостна проверка на състоянието на интериора на автомобила включва: състояние на тапицерията на седалките, на тавана, работят ли всички копчета и функции. Пълна компютърна диагностика с професионална апаратура и софтуер, чрез който се прави професионално прочитане и анализиране на грешки, следене на живи данни, проверка на турбина, дюзи, ДПФ, катализатор и ЕГР, AIRBAG, реални километри и други.

Ако се възползвате от нашата професионална услуга оглед на кола ще получите пълна информация за актуалното техническо състояние на автомобила. Нашите квалифицирани механици-диагностици със специализации в цяла Европа са доказани професионалисти в тази област. Можете да разчитате на прецизно и коректно извършена услуга, защото вашият автомобил и това да останете доволни са на първо място за нас.

Доброто състояние на вашия автомобил е важно. Доверете се на професионалистите.

Leave a Reply