Как да обзаведем малък апартамент?

Малките апартаменти разполагат с техните плюсове – по-нисък наем, често са по-близо до централната част и имат незаменим уютен чар. Хората често стават жертви на малките жилища, защото правят грешна преценка за обзавеждането. Правилният избор при такива жилища е да се наблегне на функционалност, а не на дизайн. За да се създаде удобство и комфорт е нужно да се открие баланса между всички значими фактори. Съсредоточете се върху оборудването на жилището с мебели, които отговарят на вашите нужди, като същевременно се подчертава вашата лична естетическа гледна точка. Всеки един дребен детайл ще ви позволи да извлечете максимума от пространството. В нашия магазин за мека мебел в София ще получите ценни съвети как точно да се справите. При нас има всякакви видове и модели мека мебел.

Интересни идеи за по-успешно усвояване на пространството

Характерното за малките жилища в повечето случаи е, че имат една огромна дневна, която понякога е свързана с кухнята. Идеята за отворена концепция изглежда много интересна, но не винаги е толкова сполучлива. Опитайте се да разделите стаята на отделни пространства, така сякаш отделяте стаи. Така всяка една зона ще има конкретна цел и предназначение. Идеален избор за кухня е кухненският остров, който не заема много място, но е много практичен. Може да бъде използван за всичко от готварски плот до място за вечеря. В дневната може да отделите част от стаята с преграда и зад нея да поставите леглото си. Така получавате спалня във вашата дневна, която не се набива на очи. В нашия магазин за мека мебел в София може да закупите всичко това.

Няма случай, в който да не станат малки пространства в дадена стая. Научете се да ги използвате правилно и по предназначение. В тях спокойно могат да се вградят шкафове, където да складирате сезонните си обувки или някакви други вещи. Ако не ви харесва идеята, заложете на люлеещ стол, в който да отмаряте след дълъг работен ден.

Заповядайте в нашия магазин за мека мебел в София и направете избора си лесен.
Източник: http://mebeli-za-bania.com

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *