Химическо чистене на обувки

Топлите и слънчеви дни вече са само далечен спомен, а събуждайки се сутрин с огорчение установяваме, че навън освен все още тъмно е и влажно и мъгливо, а улиците, по които ходим са кални и неприветливи. За съжаление това е реалността през есенно-зимния сезон и въпреки че има своя чар, той идва заедно с някои неудобства, както мокрите крака и дрехи, ако сте пропуснали на излизане да си вземете чадъра.

Всички вие със сигурност сте чували и дори използвали услугите на химическо чистене за своите дрехи, но дали знаете, че има подобна услуга и за любимите ви обувки?

Да, вече няма нужда да се притеснявате, че идва зимата и вашите любими обувки ще се повредят от химикалите, които общината използва за почистване на падналия сняг, защото Чисти обувки ще се погрижи за тях професионално, за да бъдат те отново спретнати и чисти и да ви служат вярно още дълги години, така както са го правили досега.

Няма спор, че дори и да имате десет чифта обувки в шкафчето в антрето, има само едни, които са ви любими и наистина искате да носите дълго, дълго време. Те са така удобни, че с тях се чувствате свободни и сякаш не ходите, а летите и въпреки че вече са на преклонна възраст, все още не ви се иска да се разделите с тях. Есента и зимата обаче са сезоните, които играят ролята на най-големия враг на вашите любими обувки и обувайки ги всяка сутрин, вие неизменно съкращавате живота им, а това рано или късно ще доведе до деня, когато с мъка ще трябва да се разделите. За да удължите удоволствието от носенето на любимия си чифт обувки обаче, има една малка тайна и сега ще ви я разкрием. 

Може би и вие като мен преди време, сте свикнали да перете обувките си в пералнята, особено когато става въпрос за маратонки. Това наистина е удобно и бързо решение, но всъщност съвсем не е практично, защото може да се окаже фатално за вашите обувки, а и е неприложимо при такива от кожа. Както вече посочих по-горе обаче, има решение и това е професионалното почистване на обувки от естествени материали. Това е решението, което ще ви спаси в труден момент, а специалистите ще се погрижат за поддръжката на вашите висококачествени обувки така, както вие никога няма да можете да го направите в домашни условия. Всъщност Чисти обувки предлага един вид химическо чистене за вашите любими обувки, като използва класически техники и биоразградими продукти, които освен, че не замърсяват природата, не увреждат и тъканите на любимите ви обувки, не променят качествата и цветовете им, а дори напротив – правят ги да изглеждат така, както са изглеждали в деня, в който ги харесахте и купихте от магазина.

След като обувките ви бъдат приети и дезинфекцирани, те преминават през няколко процедури, в зависимост от заявената от вас услуга, а накрая отново преминават проверка. За различните естествени материали на вашите висококачествени обувки, специалистите ще се погрижат подобаващо, спрямо изискванията на материята, а всички мръсотии и драскотини по тях, ще бъдат премахнати, за да получат те своя първоначален блясък и да се приближат максимално до състоянието си като нови.

За да се възползвате от услугите на Чисти обувки, трябва само да разгледате сайта и да изберете и поръчате необходимата за вашите обувки услуга. А всичко става толкова бързо и лесно, че след това ще съжалите за часовете изгубени преди у дома в ръчно почистване и опити да се справите сами. Химическото почистване на скъпи обувки е направо задължителна процедура, която освен, че ще улесни живота им, ще ви спести и много нерви и допълнителни разходи, ако в опитите си повредите своите обувки.

Leave a Reply