Характерните особености на индустриалните и логистични площи

Услугите на www.forton.bg за наематели на бизнес площи

Какви са характерните особености на една логистична площ и защо индустрията у нас се нуждае от повече модерни, европейски и съвременни индустриални сгради? Като цяло напълно естествено е да се досетим, че индустриалните и логистични площи обслужват нуждите на индустрията от различни браншове и логистичния бизнес със стоки, услуги и възможностите за тяхното придвижване. Напоследък в страната се изпълниха доста грандиозни проекти за индустриални площи отговарящи на всички Евро стандарти за качество, но за съжаление техният брои е доста по-минимален от необходимото количество за българският бизнес и индустрия. Именно в тази насока работата на Фортън, като консултантска бизнес имотна агенция, е много важна относно предприемачи и наематели на подобен тип площи. Когато проектите за индустриални площи и логистика се изграждат, за да задоволят нуждите на все по-нарастващото търсене, наематели се намират още на зелено и проектите реализират предназначението си. На www.forton.bg можете обстойно да се запознаете с услугите на компанията за наемодатели и наематели на логистични площи. А, сега нека се съсредоточим върху характерните особености на логистичните и индустриални площи!

Особености и характерни черти на логистични площи с индустриална цел

Говорейки за логистика, тоест транспортирането и съхранението на разнообразни услуги и стоки, много ясно трябва да се отбележи, че местоположението за тях е жизненоважно. Защо? Избора на парцели относно ситуиране на логистичните площи е първата стъпка, която би гарантирала успешна реализация на този тип площ! За логистиката и индустрията са важни местоположенията в едни добре развити индустриални зони. Местоположенията на кръстопътни възлови участъци, където възможности за логистика в страната и извън нея са големи. Казано простичко, ако един проект за логистични площи няма стратегическо разположение или няма потенциал в бъдещето да се развие такова – той е обречен на провал. За разлика от офис площите, където местоположението изиграва важна роля за реализацията, но не е определящо изцяло, при индустриалните площи то е ключово не само от страна на транспортни възможни, но и на възможности за извършването на индустриални дейности позволени от закона. Тоест една индустриална или логистична площ по никакъв начин не се връзва с центъра на големите градове, със силно населените жилищни квартали или зелените зони.

Индустриалните и логистични площи сами по себе си са един умален макет на една индустрия и бизнес развитие в един град. За пример могат да се дадат изключително добре обособените бизнес индустриални зони в столицата или в големи градове като Пловдив и Варна. Когато инвестирате, реализирате или имате нужда от наемането на логистични площи помислете първо за локацията, за възможностите да работите на пълна пара и разбира се доверете се за всичко това на www.forton.bg, защото опитните консултанти на фирмата знаят, какво и кога да ви посъветват да направите! Услугите им за наематели подпомагат процеса по намирането и наемането на логистични площи от началото до края!

Leave a Reply