Предложения за нетрадиционни сватбени обувки

Сватбата е един от най-красивите и важни моменти за една дама и се помни цял живот. Ето защо, е изключително важно да изглеждате невероятно и да покажете своя стил в целия си блясък. Някои жени залагат на класиката в сватбеното облекло, обувки и аксесоари, но други предпочитат да включат във визията си нещо по-различно или да изглеждат изцяло според своя индивидуален стил. Ако сте избрали по-атрактивна рокля, ето и нашите предложения за нетрадиционни сватбени обувки:

Кубинки

Много дами гледат към подобен тип обувки с недоверие, особено когато се отнася за сватба. Истината е, че кубинките могат да изглеждат много нежно и стилно, ако са правилно комбинирани и са от моделите с по-лека подметка и в светли тонове.

Ако сте се спрели на асиметрична или къса рокля с тюл, идеалните кубинки за нея са чисто бели или в цвят шампанско, без дебела подметка и с по-мек дизайн. Те също могат да бъдат украсени по краищата с тюл в пастелни цветове или с дантелени рози. В случай, че искате по-провокативен вид, може да заложите на кубинки (бели или черни) до коляното с висока платформа, декорирани с катарами и шипове. С тях обаче , ще ви е по-трудно да се придвижвате и няма да ви е много комфортно.

Обувки в стил Рококо

Определено с такива обувки ще съберете погледите на всички. За да не изглеждате като някой дошъл от епохата на Рококо, най-добре е, да се спрете на рокля в по-съвременен стил. Къса разкроена рокля над коляното от дантела или сатен е идеален избор за тези обувки с ниско токче, остър нос и помпозни украшения. Подходящ аксесоар за тях е дантелено бяло ветрило или малка чанта с катарама.

Обувки в стил “Алиса в страната на чудесата”

Никога не е късно да се върнем в света на приказките дори за малко. Ако сте любителка на ултра нестандартното и искате да разчупите всички клишета със сватбените си обувки, изберете такивас елементи от “Алиса в страната на чудесата”. Няма значение дали ще са обувки с токче във формата на чайник, балеринки украсени с малки зарчета или  ботис принтове на бели зайци.

Всеки един модел ще е невероятен сам по себе си. Роклята ви би могла да е асиметрична, с геометрични фигури по раменете, а чантата- във формата на часовник или карта за игра.

Източник: Магазин за обувки MES.BG

Leave a Reply