Как да използваме конски шампоан от 4sales.bg

Конски шампоан от 4sales.bgКосата е сред елементите от човешкото тяло, която допринася за добрата ни външност и отлична визия. Какво да правим обаче, ако тя по някаква причина не е в пълния си блясък и прави така, че да не се харесваме? От известно време, моден тренд в тази посока е конският шампоан Langen Мahne! С какво може да ни помогне за растежа, за косата, против косопада? Ще разберем какви са мненията на използвалите го вече хора и други!

За какво помага конския шампоан

Този препарат притежава няколко полезни за косата и за растежа предимства. Той е полезен:

  • за косата – благодарение на съдържащите се в него силикон и колаген, образуват сгъстяващ за косъма ефект, приличащ на този на конската грива против косопад;
  • за растеж – ефектът се постига, благодарение на съдържащия се в конския шампоан Langen Мahne брезов катран. Той стимулира растежа на космения фоликул, ускорявайки развитието на косъма;
  • против косопад – редовната употреба на конския шампоан Langen Мahne в определените дози ще позволи заздравяване на косъма, чрез дълбоко проникване, изчиствайки замърсителите.

Подходящ ли е за мъже и жени

Голяма част от използващите конския шампоан Langen Мahne споделят мнения, че препаратът наистина помага в борбата против косопада и за растежа. Въпреки по-високото Ph на животинската кожа, този продукт е съобразен с човешкия индекс на омазняване, така че той може ежедневно да бъде използват както от мъже, така и от жени. Според производителя, не би следвало да предизвиква кожни раздразнения, поради съдържанието само на естествени природни съставки.

 

От друга страна обаче, потребителските мнения за Langen Мahne потвърждават казаното, като дори някои споделят, че имат чувствителна кожа, но не получават сърбежи и зачервявания от препарата. 

Колко време трябва да се използва

Множество изследвания и потребителски мнения твърдят, че само след 3 месечна употреба се забелязва положителен резултат за косата. Това се дължи на наличието в него на кератин, витамини A, D и Е, биотин хинин, гроздови семки и т.н. Добър вариант е употребата да е с продължителност до постигане на задоволителен резултат и провеждане на поддържащи третирания.

Ефект

Ефектът е силно подобрение състоянието на скалпа и проява на неговия блясък. Полезен е още за растеж, против косопад, за коса и повишен блясък. Стимулира обема и ускорява естественото покълване на косъма и поддържане на неговата хидратация и наситеност с достатъчно кислород. Благодарение на естествените си натурални съставки, не предизвиква кожни раздразнения, а според мнения на наши клиенти, това важи и при чувствителната кожа.

Къде може да го намерите

Продуктът може да бъде открит само и единствено в магазин за китайски стоки 4sales.bg, където ще прочетете и множество мнения на наши клиенти, които вече са го ползвали, така че влезте в клуба на привържениците.

Leave a Reply