Аутоекспрес-7 – магазин за авточасти в София и ремонтни услуги

Всеки водач на автомобил се е сблъсквал поне веднъж със затруднението при закупуване на резервни авточасти. Факт е, че заплатите в България не са достатъчно големи, за да ни покрият изцяло стандарта на живот и да ни останат излишни пари, които да инвестираме в любимата си кола. Когато изникне някаква щета, всеки от нас започва да умува дали да направи компромис с финансите си или с возилото си. В единия случай ще оправим проблемът изцяло, залагайки на високо качество, а в другия ще „закърпим” ситуацията, докато не изникне отново същият проблем с все сили.

Трябва да търсите място, където да откриете перфектния баланс между цена и качество. Както при всички други стоки, при авточастите също има китайски имитации на подозрително ниски цени, които е препоръчително да избягвате, за да не влошите състоянието на автомобила си.

Аутоекспрес-7 - магазин за авточасти в София и ремонтни услуги

Онлайн магазин Avtochastionline.com се занимава с търговия на резервни авточасти, консумативи и аксесоари за всякакви марки автомобили, които се предлагат в България. Основното преимущество на това виртуално пространство е ниските крайни цени, които предлагат, в почти всички продуктови категории. Тяхна цел е не да натрупат възможно най-много клиенти в рамките на определен период, а да създадат дълготрайни връзки с всеки един потребител, който им се е доверил. Опитът, който имат зад гърба си, показва, че те са изключителни професионалисти, които си разбират от работата и са спечелили доверието на много клиенти, тъй като повече от десет години те са на лидерски позиции на пазара в тази област. Това е голямо постижение, тъй като сферата на търговия с авточасти е доста разпространен отрасъл и много хора избират да се занимават с такава дейност.

В каталога си имат над един милион продукти, които покриват голяма част от марките автомобили в България. Целият този асортимент от стоки е в наличност на склад, който се намира в град София, ж.к. Гоце Делчев. Това означава, че те осигуряват експресна доставка на клиентите си в рамките на един работен ден. Реагират на спешни случаи и са готови да приемат всякакви предизвикателства. Държат да бъдат максимално полезни и да улесняват клиентите, затова предлагат и консултация, когато те се колебаят в избора си и не са наясно на каква авточаст да се спрат. При поръчки за над 100 лева, те поемат куриерските услуги, а при поръчки, направени преди 15:00 часа в работен ден, пратката се изпраща в рамките на същия ден.

Основната им цел е бързо и качествено обслужване, защото са се убедили, че доволният клиент е най-добрата реклама. Те се ръководят от желанието си да бъдат максимално ползотворни на всеки, който се обърне към тях за компетентно съдействие. Стремят се към непрекъснато усъвършенстване и актуализиране, защото тази сфера се развива с всеки изминал ден. Всички служители на фирмата са отдадени на работата си, внимават във всеки един детайл и са мотивирани да се справят с поставените задачи в кратки срокове. Работят заедно с автосервиз Аутоескпрес-7, където предлагат ремонтни дейности и услуги на високо качество в комбинация с многообразие от авточасти.

Leave a Reply