Няколко модни табута, който вече отдавна не са актуални

Преди няколко години на кориците на модните списания, които диктуват правилата в модните среди, се появиха транссексуални модели. В двайсет и първи век сме и е нормално всяко едно клишеда бъде разбито. Особено, когато говорим за мода. Въпреки това, съществуват няколко модни табута, които вече отдавна не са актуални.

Вижте кои са те и в никакъв случай не им се доверявайте, ако искате да изглеждате актуално и стилно!

Злато и сребро не бивада бъдат носени заедно

Това е модно табу, на което от доста време насам не се обръща внимание. Ето защо, не се притеснявайте да комбинирате злато и сребро както в тоалетите си, така и в бижутата, които носите. Съчетавайте ги креативно и стилно като добавите към тях и едри скъпоценни камъни в различни цветове. Дори да прекалите, направете го с вкус.

Бляскавите дрехи се носят само вечер

В този мит донякъде, има и доза реалност– абсурдно е да кандидатствате за нова работа в коктейлна рокля със сребърни паейтии да скандализирате човека, който ще ви бъде началник.

Но пък, кожената пола или панталон с лек, метален блясък е добро попадение, ако сте решили да разчупите визията си в офиса.

Редно е да са вложат повече средства в класически тоалети

Ясно е, чекласическите модели на чанти, никога няма да се превърнат вдемоде.  Всяка една марка в продължение на няколко сезона се дублира в новите колекции, но въпреки това, са разрешени и импровизации и различно версии на оригинала.

Дългата рокля е лош вариант за ниски дами

Ева Лонгория и редица други знаменитости, които не са никак високи, успяват да опровергаят това модно табу и да докажат, че вече не е актуално. Трябва да изберете тоалет, който да подчертава красотата на тялото ви и да прикрие несъвършенствата. Височината и теглото са без значение.

Чантата и обувките трябва за да в еднакъв цвят

“Редно е чантата и обувките задължително да в един и същи цвят или понев една цветова гама”. Това клише е едно от най-разпространените и за това завършваме с него нашата класация. Напук на него обаче, можете да правите на спокойствие доста по-смели цветови комбинации. Не забравяйте обаче, че чантата, обувките и останалите аксесоари, трябва да си пасват добре с тоалета, за който са предназначени.

Сега може даобновите гардероба си ида игнорирате изцяло всички тези модни табута, които ви ограничават и отдавна не са актуални.

Източник: Онлайн магазин StyleZone.bg

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *