Щури подаръци за парти

Писнало ви е от традиционните празненства и искате да организирате щур купон с незабравими подаръци? В онлайн магазина Dreboliiki.com ще откриете точно каквото ви трябва.

В сайта има цяла рубрика с подаръци под формата на парти игри, които със сигурност ще предизвикат уау ефект сред приятелите ви. Можете да избирате сред свежи предложения като: алкохолна рулетка с шотове, пиянска версия на популярната игра „Не се сърди, човече”, „Дартс с бирени капачки“ и много други.

Ако искате купонът ви да се запомни, се уверете, че приятелите ви обичат игрите, които сте им подготвили. Алкохолната рулетка например е една от онези парти игри, които гарантират забавление, но няма да се хареса на приятелите ви – трезвеници. Независимо от това обаче тази забавна интерпретация на известната хазартна игра е един от начините да разчупите атмосферата и да вдигнете настроението на вечерта. Защото след като топчето спре на определено число, играчът намира съответстващата на него чашка и изпива това, което се съдържа в нея. Изпразнената чашка се пълни отново и идва ред на следващия играч.

А ето какво ви очаква, ако предпочетете купонджийският вариант на „Не се сърди човече“. Вместо пионки ще разполагате с шестнадесет броя чашки за шотове. Чашките на всички играчи се пълнят с напитки и се подреждат на началните полета. Както в оригиналната версия на играта, целта чашките да бъдат закарани до средата на дъската. Когато обаче шот на играч попадне на позиция, която вече е заета от шот на противник, противниковият шот се счита за „бит“. Притежателят на „бития шот“ трябва да го изпие и върне обратно в началното поле. След това чашката се напълва отново.

Друга интересна парти игра, подходяща за подарък, е играта „Дартс с бирени капачки“. Характерното за нея е, че ще се хареса най-вече на любителите на бирата. Целта е да улучите мишената, но не със стрелички, а с капачки от бира. След това трябва да изпълните инструкциите от секторите, които сте улучили. Ако капачката попадне на сектор „drink with a buddy” – трябва да изпиете по един алкохолен шот с приятел по ваш избор. Ако капачката попадне на сектор „everybody drink” – всички играчи пият.

Leave a Reply