Обърнете внимание на детайла като използвате бели декоративни первази

Когато правим ремонт в дома си е добре да наблегнем на малките елементи и детайли. Дори да си мислите, че са маловажни, не е така. В тях се крие истински чар и те допринасят много за естетическия вид на помещението. Някои детайли могат да променят цялостния облик на стаята.

Обърнете внимание на детайла като използвате бели декоративни первази

Някои елементи могат да придадат изцяло нов характер на дома ви. Като например бели декоративни первази при lia.bg Дори да ви звучи смешно или маловажно, с това малко допълнение, помещенията ви биха изглеждали по коренно различен начин.

Както знаете, первазите за под, осъществяват прехода между стената и пода. Функциите им са да прикрият фуги и неравенства и да придадат завършен вид на подовите настилки. Те освен всичко са и красив детайл в цялостната концепция на дома или което и да било друго място.

В зависимост от подовата ви настилка, се избират различни видове первази, например масивни или фурнирови, ако тя е паркет. Не винаги обаче получаваме нужните качества, които търсим. Защото освен невероятен външен вид, те се поставят, за да отговарят на техническите изисквания в интериора.

Напоследък, доста често предпочитани са белите декоративни первази, които имат множество положителни характеристики. Например, можете да избирате между по-класически или модерен стил – в зависимост от вашият вкус и разбира се, интериора на дома. Те изглеждат стилно, благодарение на перфектно гладката си повърхност. Някои видове се монтират, чрез залепване към стената без необходимост от професионални инструменти. Страхотно, нали?

А ако имате нужда от такива, които да скрият вашите проводници, не се притеснявайте. Можете лесно да го направите, като монтирате специални модели, които са конструирани така, че да са стабилни и издръжливи и лесно да скрият това, което искате.

Например, от специализиран дизайн център Lia.bg, можете да откриете всички тези видове бели декоративни первази, които предлагат нови технологии и функционалност. В множество интериорни списания ще забележите, че первазите са в бял цвят и, че той е един от най-използваните, заедно с рамките и профили за стени, както и декоративни корнизи също в бял цвят.

Едни от най-различните видове са произведени по технология Kerracore. Те се състоят от два слоя – основа от лек, разпенен PVC и твърд горен слой, който го прави водоустойчив. Подходящи са за завършване на керамични плочки. Това са нови видове, които могат и да се боядисват. Дават неограничени възможности за избор на цвят, който да се слива с настилката или пък да бъде в контраст с нея. Това открива множество улеснения и удобства пред вас. Особено ако сте поставили нестандартна подова настилка или различна от паркет – камък, гранитогрес и др. В тези случаи, ще може да създадете красиви первази, които да бъдат част от стената, а не продължение на пода.Разнообразието при боядисване е огромно. Към всички модели се предлагат и самозалепващи, завършващи накрайници (тапи), с точната форма и цвят на съответния модел.

Ако решите да поставите бели декоративни первази в дома си, ще се уверите, че наистина придават изключителен лукс и стил. Те са малък детайл, който привлича и грабва окото. Няма как да не постигнете добър ефект при използването им. Убедете се сами!

Leave a Reply