Най-смешните подаръци

Вероятно сте чували максимата, че във всеки един от нас се крие по едно непораснало дете. За децата е характерно, че непрекъснато търсят начини да се забавляват и да откриват чудесата на света.

Ние, възрастните, също имаме моменти, в които искаме да се позабавляваме като деца. А какво са забавление и празник без подаръци?

Ако се чудите какви подаръци да вземете за купона на ваш приятел, изберете нещо наистина смешно, което ще изненада цялата компания и ще накара всички да се усмихнат.

Когато става въпрос за щуро парти, тривиалните подаръци в стил парфюм, чаша или букет са табу. Ето и няколко идеи за много смешни подаръци, предоставени от онлайн магазина Shturo.com.

Надуваема шейна за сняг „Бяла мечка XL

Ако се спрете на тази уникална надуваема шейна, имитираща бяла мечка, ще се уверите, че пързалянето не е запазена територия само за децата.

Артикулът е предназначен за възрастни и може да издържа на натоварване от не повече от сто и тринадесет килограма. В надуто състояние размерите й достигат 140x102x29 сантиметра, което я прави подходяща за забавления от всички на възраст от осем до осемдесет и осем години.

Касичка за монети „Супер Марио“

Създадена по лиценз на Nintendo, тя притежава дизайна и звука от популярната игра Super Mario. Тази касичка ще зарадва всеки геймър във вашата компания, тъй като когато пуснете стотинка в нея, тя издава оригиналния звук от играта при печелене на монета. Един оригинален начин да пестите и да се забавлявате едновременно.

Нощна лампа „Пакман“

Забавната нощна лампа, имитираща пикселованите призраци от играта „Пакман“, има функцията да сменя цвета си според ритъма на музиката, която слушате в момента. Тя притежава и способността да предизвика добро настроение навсякъде, особено ако я пуснете в режим „Party“.

Парти микрофон за домашно караоке

Това безспорно е най-добрият начин за щуро забавление в домашни условия. С него можете едновременно да слушате и да изпълнявате популярни хитове. Парти микрофонът има мощна вградена тонколона в долната си част, която отговаря за перфектният звук на музиката, която пускаш. В същото време притежава и микрофон, разположен в противоположната страна, който ще направи вокалното ти изпълнение незабравимо.

Leave a Reply