Мощни геймърски компютри – бягство във виртулната реалност

Едва ли някой преди  50 години си е представял какъв технологичен бум за колко кратко време е на път да изживее човечеството. Прехода от тежки електронно изчислителни машини, състоящи се от лампи и транзистори и разположени в огромни помещения, изискващи огромни ресурси, към създаването на микрочип с големината на нокът, способен да извършва милиони изчислителни операции за секунди, да управлява и автоматизира процеси и системи, някои дори биха нарекли технологичен скок.

А напоследък все повече се говори за т.нар. изкуствен интелект, който е на път да измести човека от най-трудоемките дейности. Такъв тренд на развитие няма как да не засегне и свободното ни време: навлизането на супер мощни компютри разкрива нови хоризонти за създаване на виртуална реалност, за преплитане на виртуално с реално, за нови изживявания и огромни дози адреналин в тези виртуални реалности.

Ето защо и системните изисквания към подобни компютри, способни да осигурят преживявания „на ръба“ са наистина високи и постоянно нарастват. И макар все още комплексните системи за създаване и поддържане на виртуална реалност да са недостижими за обикновения потребител, то наличието и многообразието от решения за компютри, създаващи геймърска среда са необятни. Мощните геймърски компютри на Plasico и екипът от специалисти в магазина са на ваше разположение, в готовност да окажат нужната помощ с компетентни съвети относно, както конфигурирането на собствена конфигурация за игри, така и при избора на готова такава.

Голямото многообразие от хардуеърни компоненти от световноизвестни марки – лидери в сферата на производство на електроника се допълва от квалифицирания личен подход на нашите експертите, така че всеки клиент да се почувства специален. Игрите са важна част от забързаното ежедневие в което живеем, без която не бихме могли да се разтоварваме от излишното напрежение, за да бъдем в кондиция за по-важните дейности. Нуждата да избягаш от реалността, да забравиш временно за проблемите и да се отдадеш на любими занимания е от водещо значение за поддържането на пълноценност в работата. Освен това, както е общоприето да се казва, във всеки възрастен се крие по едно дете (а според нас и по повече), а какво е едно дете без игри? Ние не подценяваме ролята на играта в живота на всеки и затова предлагаме набор от качествени решения за геймърски компютърни конфигурации на достъпна цена. Ние сме убедени в качеството на продуктите, които предлагаме. Доверете ни се и определено няма да сгрешите!

Leave a Reply