Къща в Бояна – перфектното място за живот

Къща в Бояна е инвестиция в имот, но не само. Това е инвестиция в един модерен и съвременен имот за модерни и съвременни хора. Ще попитате, защо точно квартал Бояна в столицата да изберете? Причините са много, но най-важната за мнозина, като че ли е планината и по-точно Витоша. Именно Витоша е любимото място за отдих сред природата на всеки жител на столицата. Тук е мястото да се откъснеш от шума и да се потопиш в тишината и красотата на природата. Квартал Бояна лежи в полите на тази обичана Витоша и може би затова е един от най-обичаните, търсени и елитни райони в родната столица. Освен това инфраструктурата е перфектна, имотите предлагани под наем и за продан модерни, а жителите отбрани все пак.

Къща в Бояна – най-доброто място за живот в София

София е град, който предлага редица уникални възможности. Тук е концентрирана голяма част от бизнеса в страната, едни от най-големите гари, летища и автобусни линии за страната и чужбина тръгват от столицата. В широкия център, индустриалните зони и покрайнините на София кипи усилена индустриална дейност, прави се бизнес на международно ниво и възможностите са в пъти повече от тези в малките провинциални градчета например. Освен всичко това имотите в столицата са и много атрактивни. Има ключови места, които не бива да бъдат изпускани и едно от тях е квартал Бояна. Сам по себе си квартала е известно място в цялата страна, което помещава жители, като стари аристократски родове, заможни бизнесмени, хора на изкуството и културата, и много известни популярни лица.

Луксозните имоти в Бояна стават все по-многобройни. Тук къщите от 70-те и 80-те години на миналия век са малко, докато инвестициите в ново и модерно строителство са много. Еднофамилните къщи с модерен и просторен архитектурен план са много. Те имат големи зелени площи към тях и гаражи или открити места за паркиране. Големите панорамни прозорци с гледка към планината са перфектното допълнение към минималистичния и функционален дизайн. Просто имота тук е атрактивна хапка за хората с възможности и несъмнено е предпочитана инвестиция. Къща в Бояна е идеалния начин да вложиш средствата си в недвижимо имущество, което си заслужава, затова оправдания лукс не е напразен. Множество предложения за луксозни имоти на  адрес – http://www.luksozniimoti.com

Leave a Reply