Има ли човек у нас, който не е чувал за Efbet?

Когато говорим за спортни залози, със сигурност в главата ви се появява името на efbet – българската компания за онлайн залози. И това е така, защото брандът е широко разпространен в спортната сфера у нас и не просто налага тенденциите, но и е безспорния лидер в бизнеса на спортните залози и игри. От друга страна efbet е и първи избор за много от почитателите на този тип игри, като по този начин заатвърждава позиците си на пазара у нас. Може би вече сте си задавали въпроса, какво точно помага на компанията да е начело дълги години? Днес ще се опитам да отговоря на този въпрос.

Може би на първо място трябва да поставя самата марка efbet, която се превърна и в едно от най-силните оръжия на бранда, особено след като той стана и първият лицензиран онлайн букмейкър у нас по силата на новите законови изисквания. Бързата реакция от страна на компанията и изпълняването на всички условия за придобиване на лиценз от нейна страна, спечелиха на efbet вниманието на потребителите, както и тяхното доверие. От друга страна тя е и българска компания, което още повече накланя везните в нейна полза, когато става дума за родните почитатели на този тип игри. 

На второ място разбира се ще посоча богатата гама предложения от страна на efbet, като ще се опитам да изброя поне малка част от най-атрактивните сред тях, с които брандът се откроява на пазара. Веднага се сещам за един пример и това е чудесната работа на сайта по отношение на спортните коефициенти за различните пазари, които често дори са много по-добри от тези на останалите сайтове. Така основното оръжие на еfbet стават именно тези много по-добри коефициенти за различните спортни събития.

Също така надали има спортен фен, който да не е виждал логото на efbet можете на екипите на любимия си отбор, защото то присъства при почти всички български футболни отбори. Разбира се брандът подпомага и дълъг списък с други спортове, различни федерации, първенства и индивидуални спортисти, което определено допринася за влиянието и развитието му. От друга страна можем да оценим efbet и като може би най-рекламираният букмейкърски бранд у нас и да посочим като доказателство за това са безбройните рекламни билборди, разположени по повечето стадиони, залите и други спортни обекти в страната. Брандът използва за реклама и различните събития, организирани благодарение на подкрепата на компанията, както и в медиите.

Може би след всичко прочетено до ту, вече се питате как се представя efbet извън границите на България?

Водещата позиция на компанията у нас, далеч не й гарантира такава и извън границите ни, но е съвсем естествено амбициите й да са ориентирани към европейския пазар. Затова и можете да забележите, че сайтът на efbet е наличен още на английски, гръцки и турски език, като целта на последните два е да се популяризира бранда в съседните ни страни, където се стреми да се конкурира с местните оператори.

Рано е още да сравняваме нашата, българска efbet със световни брандове от ранга на Bet365 например, що се отнася до влияние в Европа и света, но трябва да отбележа отново, че тук у нас, компанията е достатъчно популярна и определено разполага със стабилни позиции, които я правят логичният избор на феновете, а efbet не спира да развива и разнообразява своите предложения, откакто се появи на пазара, готвейки се да стъпи на голямата сцена и да се изправи гордо срещу конкуренти от цяла Европа. От всичко изтъкнато до сега става ясно, че със сигурност брандът вече има нужните знания и опит и се е доказал в жестоката надпревара с конкуренцията на родна земя, а огромната му популярност сред феновете ще бъде допълнителна опора в това амбициозно начинание.

Leave a Reply