Зона за момичета: Как да избираме секси бельо?

Жените много често се прехласват по рокли или джинси, с които да впечатлят противоположния пол, но обикновено много по-голямо значение за господата има онова, което се крие под тях. Изборът на секси бельо е цяло изкуство, за което трябва да бъдете подготвени и ние ще ви въведем в него.

Цветове и форми

Едноцветните и с прости форми сутиени и бикини са вечната класика, по която мъжете полудяват. Няма нужда да играете със закачливи шарки или нестандартен дизайн. Едно изчистено бельо в черен, бял или червен цвят със сигурност ще бъде достатъчен, за да разгорещи страстите.

Купете вашия размер

Всяка жена иска да влезе във възможно най-малкия размер дрехи или бельо. Това обаче е не само лоша идея, но и огромен риск. Уверете се, че винаги носите точния за вас размер и няма части от тялото, които да „изскачат“ неестетично извън това, което сте облекли. Противоположният избор със сигурност няма да направи особено добро впечатление.

Не носете нещо, което се съблича трудно

Ако си позволите да сложите впити или ексцентрични дрехи или бельо, чието сваляне в края на вечерта ще бъде истинско предизвикателство, не очаквайте аплодисменти. Няколко минути, прекарани в мъки около събличането на красивия ви комплект дамско бельо, крият риск мъжът да загуби интерес и да се зачуди каква точно е била целта ви.

Освен това, ако една дреха се съблича трудно, е малко вероятно тя да ви е удобна. Важно е да знаете, че най-красиви и сексапилни са тези жени, които се чувстват комфортно във всеки един момент.

Поменете аксесоарите

Добър акцент към палавия външен вид са аксесоарите. Подбрани със стил и вкус, те могат да направят визията ви още по-гореща. Само не прекалявайте с бижутата!

Познавайте добре тялото си

За да носите съвършеното бельо, трябва да познавате добре вашето тяло, заедно с неговите предимства и недостатъци. Пробвайте различни модели, информирайте се и подчертавайте най-сексапилните си части, докато прикривате несъвършенствата. Запомнете, че съвършено тяло няма, но умният подбор на бельо със сигурност ще ви помогне да оставите усещането за такова!

 

Leave a Reply