Всичко за рефинансирането от cashcredit.bg

Празниците неусетно отминаха и оставиха след себе си приятни спомени, но сега на дневен ред отново е работното ни ежедневие, заедно със своите грижи и проблеми. А като казахме грижи, може би и вие сте сред мнозината, които всекидневно се огъват под финансовата тежест на стари кредити и заеми, чиито вече неадекватни условия трябва да спазвате, заради отдавна подписани договори с банките, които пък от своя страна почти непрекъснато променят едностранно таксите, лихвите и комисионните, натоварвайки ви още и още. Може би вече сте опитвали да обедините старите си задължения с някое от така широко рекламираните решения на други банки, но те имат толкова много изисквания, че сте се отказали, заринати от бумащината и отчаяни от напразната загуба на време и ресурси. 

Ако е така, ние имаме решение за вас и вашите финансови грижи, при това съвсем лесно и удобно. Звучи невероятно, но вече е възможно и решението се нарича Кеш Kредит. Да, вашият надежден партньор в бързите кредити, предлага и рефинансиране на стари задължения, отново онлайн, лесно и бързо и най-вече без скрити условия и опасни уловки.
Достатъчно е да сте погасили над 70% от стария си заем, за да можете да кандидатствате за рефинансиране в сайта на компанията или чрез един от посочените там удобни за вас начини – във Viber, Facebook, телефон или ако сте традиционалисти и имате свободно време – в най-близкия, удобен за вас офис на Кешкредит. 

Ако изберете да кандидатствате през сайта на компанията, това ще ви отнеме само три лесни стъпки, но както вече посочихме има и други, по-модерни и удобни начини – през Viber или Facebook, където чатботът на компанията ще ви напътства на всяка стъпка, за да можете лесно и удобно да се отървете от старите си задължения, натоварени вече с толкова много лихви и такси. А що се отнася до офисите – Кешкредит има над 70 офиса в цялата страна, където любезните и опитни консултанти на фирмата ще ви запознаят с условията по кредита, ще отговорят на всичките ви въпроси и ще ви помогнат с попълването на необходимите документи, отново бързо и ефективно, без да ви разхождат напразно няколко пъти за нови и нови документи, както от горчив опит знаем, че често се случва в банките.

А за какво е нужно да рефинансирате старите си кредити? Ако нарастването на лихвите по тях и новите такси и комисионни, с които банките ви товарят ежемесечно, все още не са ви убедили, че това е най-логичната и правилна стъпка, то може би намаляването на месечната вноска и удобния погасителен план, който няма да разклати и без това нестабилния ви бюджет ще успее да ви даде нужните доводи, за да вземете правилното решение. 

Не се чувствайте излъгани, защото в подобна ситуация не сте изпаднали само вие, почти на всеки пълнолетен и работещ човек в наши дни, все някога се е налагало да вземе кредит, независимо от причината за това – дали внезапно възникнали финансови затруднения, дали неочаквано пътуване, или непланиран ремонт, покупка на кола, апартамент, или просто подмяна на обзавеждането – причините могат да бъдат толкова много, колкото и хората, взели кредити. Но с течение на времето банковият пазар се промени, с навлизането на различни европейски директиви и условия, банковите кредити се превърнаха повече в тежест, отколкото в помощ в подобни ситуации, а всички знаем, че когато се взима кредит, той се изплаща с години напред. Неравностойни клаузи в договора, едностранни промени на условията, дребен шрифт и хитри уловки – инструментите на банките да ви вържат за дълго са безброй и дори и да имате известна финансова култура, не е изключено да сте подписали документ, който ще ви тежи занапред. Така, че не се бавете, а направете разумния избор и рефинансирайте с Кешкредит.

Leave a Reply